Bogdan Mocanu a prezentat întreaga situație și a vorbit despre toate motivele care au dus la această ruptură. Invitat în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei ”, moderată de Cornelia Ionescu, Bogdan a răspuns la una dintre întrebările fanilor legată de faprul dacă mai este sau nu prieten cu Jador. Din nefericire, răspunsul lui Bogdan a fost unul negativ.

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei” a fost vizitată de Moș Nicolae. Ce cadou superb a primit frumoasa șatenă

Ce a spus Bogdan Mocanu despre acest subiect

„Jador e Jador, drumurile noastre nu trebuie să se intersecteze. În momentul ăsta al vieții mele nu am nevoie de oameni ca el lângă mine, care spun că te schimbi în momentul în care ești fericit cu altcineva”, a declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu s-a arătat dezamăgit de cele întâmplate și a povestit întreaga situație: „S-a schimbat el ca om. Mai are momente când își revine și mă sună. Important e să fie acolo la momentul potrivit și nu prea a fost. (…) Îmi doresc să nu ajungă în punctul în care să aibă nevoie de mine”, a mai spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cadrul emisiunii, Bogdan Mocanu a demontat zvonurile potrivit cărora el ar fi devenit cunoscut în urma prieteniei sale cu Jador. Cei doi au fost foarte apropiați în concurs, locuind chiar în aceeași cameră: „Datorită lui Jador sunt aici, dar și Jador, dar și Jador e acolo datorită mie”, a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Mama Roxanei de la „Puterea Dragostei” este extrem de frumoasă. Cu ce se ocupă femeia

Bogdan a spus că nu poartă dușmănie

Bogdan Mocanu a mărturisit că nu ăi poartă dușmănie lui Jador, a precizat chiar și faptul că se pot numi amici, cunoștințe, dar nimic mai mult de atât. Bogdan a vorbit în cadrul emisiunii și despre relația cu Livian și despre cât de fericit este cu iubita lui în acest moment.

Citeste si: O nouă concurentă i-a dat pe spate pe băieții de la "Puterea Dragostei". Cine este Naba

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si