Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos. Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. „Long time no see...” a scris Bogdan Mocanu alături de poza atașată în care e el și iubita sa.

„Sâmbătă ne vedem la Milano!” a transmis fostul concurent al emisiunii de la Kanal D. Andra Volos se afla în vacanță la mama ei, iar Bogdan Mocanu nu a mai rezistat dorului și i s-a alăturat brunetei.

bogdan mocanu andra volos italia

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos

„Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu!” a transmis Andra Volos de la „Puterea Dragostei” pe contul său oficial de Instagram.

bogdan mocanu andra volos italia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată

Citeste si: Doliu în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Andra Volos a suferit atunci când a plecat din țară, dar Bogdan Mocanu nu a venit să-și ia rămas bun. „M-am uitat în stânga și în dreapta, dar degeaba!” a menționat tânăra pe aeroportul din România.

bogdan mocanu andra volos italia

Acum cei doi petrec o vacanță de neuitat în Italia. Andra de la „Puterea Dragostei” este mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său.

Citeste si: Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si