Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos. I s-a împlinit cea mai mare dorință a brunetei. Cei doi petrec acum o vacanță de neuitat.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos. Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată. „Long time no see...” a scris Bogdan Mocanu alături de poza atașată în care e el și iubita sa.

„Sâmbătă ne vedem la Milano!” a transmis fostul concurent al emisiunii de la Kanal D. Andra Volos se afla în vacanță la mama ei, iar Bogdan Mocanu nu a mai rezistat dorului și i s-a alăturat brunetei.

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a mers în Italia după Andra Volos

„Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu!” a

transmis Andra Volos de la „Puterea Dragostei” pe contul său oficial de Instagram.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată

Citeste si: Doliu în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Nimeni nu se aștepta la asta

Citeste si: Gabriel de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit nebunește de Ramona: „Ești singura luptă pe care nu vreau să o pierd!”

Andra Volos a suferit atunci când a plecat din țară, dar Bogdan Mocanu nu a venit să-și ia rămas bun. „M-am uitat în stânga și în dreapta, dar degeaba!” a menționat tânăra pe aeroportul din România.

Acum cei doi petrec o vacanță de neuitat în Italia. Andra de la „Puterea Dragostei” este mai fericită ca niciodată în brațele iubitului său.

Citeste si: Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI