Bogdan Mocanu cântă. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a apucat de cântat în studioul Desanto, acolo unde își înregistrează și prietenul său Jador, melodiile. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a descoperit un talent ascuns. „Mâine-poimâine îți iau pâinea!” a spus Bogdan Mocanu către Jador.

bogdan mocanu cântă

bogdan mocanu cântă

Bogdan Mocanu cântă. Citeste si: Livian de la Puterea Dagostei ar fi într-o relație de două luni cu tânără din România

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu cântă. Citeste si: Bombă în cuplul Livian și Bianca de la „Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu cântă. Citeste si: Reuniune de gradul zero la „Puterea Dragostei”. Plușica și Bobicioiu apariție neașteptată

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a apucat de cântat. Imagini în premieră cu solistul

bogdan mocanu cântă

bogdan mocanu cântă

Bogdan Mocanu cântă. Citeste si: Bianca si-a petrecut noaptea cu Livian? Acuzatii grave! Ce dovezi are Daiana

Bogdan Mocanu cântă. Bogdan Mocanu a postat pe contul său oficial de Instagram, mai multe clipuri în care arată cum interpretează câteva melodii în limba engleză. Totul s-a întâmplat în același studio de înregistrări cu care colaborează și Jador. Mocanu a transmis că totul este o glumă, însă nu este exclus ca pe viitor să nu înregistreze o piesă.

bogdan mocanu cântă

Bogdan Mocanu cântă.

În prezent, Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” se axează pe mersul la sala de fitness, dar are și colaborări cu diferiți cântăreți de manele. El și iubita sa, Andra Volos au apărut de curând într-un clip video de manele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si