„Drumurile noastre nu trebuie să se intersecteze. În momentul ăsta al vieții mele nu am nevoie de oameni ca el lângă mine, care spun că te schimbi în momentul în care ești fericit cu altcineva. Pe Jador de acum nici nu-l cunosc, Jador de acum 2 ani a murit pentru mine", a declarat recent Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce s-a ales de Alex Turcu de la „Puterea Dragostei”?! Bărbatul face senzație pe internet cu noua iubită

Bogdan Mocanu despre Jador: S-a schimbat el ca om 

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a adus lămuriri despre relația sa cu Jador într-un videoclip recent, postat pe InstaStory. Bogdan Mocanu spune că nu este certat cu Jador, dar amândoi au luat decizia de a nu mai apela unul la celălalt.

Citeste si: Simina și Alex de la „Puterea Dragostei” vor să își mărească familia

"Acum doar ne salutăm și atât. S-a schimbat el ca om. Mai are momente când își revine și mă sună. Important e să fie acolo la momentul potrivit și nu prea a fost. (…) Îmi doresc să nu ajungă în punctul în care să aibă nevoie de mine. Datorită lui Jador sunt aici, dar și Jador, e acolo datorită mie”, a mai spus Bogdan Mocanu, potrivit KanalD.ro

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Bogdan Mocanu așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile

Bogdan Mocanu a vorbit recent, în platoul emisiunii ,,Totul despre Puterea Dragostei", despre faptul că așteaptă nerăbdător sărbătorile, fiind primele pe care le petrece împreună cu iubita lui. Acesta a mărturisit că speră ca acum, împreună cu ea, să fie totul așa cum a visat mereu.

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei", din nou singură

,,Mi se păreau altfel sărbătorile înainte.   Știam cum ar trebui să se simtă, cu sentimentul acela de familie, cald și ca bărbat poți să spui că te simți protejat în perioada asta a anului, dar eu nu am simțit în ultimii ani. Acum în sfârșit se simt sărbătorile corect, așa cum trebuie”, a spus Bogdan Mocanu.

Marele câștigător al sezonul 2 al emisiunii ,,Puterea Dragostei”, Bogdan Mocanu a dezvăluit pentru prima dată și în ce relații se află cu părinții iubitei sale, femeia a cărei identitate este un mare mister pentru fanii artistului.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Codruț de la "Puterea dragostei", alături de o altă fată după ce s-a certat cu Alexandra

Relațiile pe care le-a avut de-alungul evoluției sale în casa Puterea Dragostei, nu au rezistat și în afara ei, însă, acum, Bogdan Mocanu este mai fericit ca niciodată și declară că și-a găsit jumătatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si