Bogdan Mocanu este una dintre cele mai și urmărite și apreciate persoane din mediul online. Acesta s-a făcut foarte cunoscut odată cu apariția sa în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de pe Kanal D, dar și în momentul în care s-a lansat în muzică.

Este urmărit în număr mare de internauții, care vor să știe fiecare mișcare pe care o face. Doar că faima vine la pachet cu multe, iar obstacolele sunt la tot pasul.

Citeste si: Despărțire în Casa „Puterea Dragostei”, ies detalii despre Vlad și Antonia

Bogdan Mocanu

[Sursa foto: Instagram]

Cum a ajuns Bogdan Mocanu la succes

Fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei și-a dorit încă de când era mai mic să ajungă cunoscut, însă, nimeni nu a crezut în visul lui, ba chiar prietenii erau cei care încercau să-l descurajeze, dar le-a demonstrat că s-a ridicat mai sus ca toți, iar satisfacția a fost pe măsură.

”Eu eram in liceu si ii spuneam unui prieten care avea bani de la parinti ca stai pe langa mine ca intr-o zi o sa fiu mare.

Eu eram frizer si el a ras de mine. Au trecut trei ani, aveam un concert pe langa Iasi si era si el acolosi eram eu cu Jador si am intrat intr-un club si tot clubul striga numele meu, e satisfacator, nu am cum sa mint, dar cand e acolo un om care nu credea in tine, e si mai satisfacator”, a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Drumul lui Bogdan Mocanu spre succes nu a fost deloc ușor și chiar și atunci când a devenit cunoscut a trebuit să înfrunte multe critici, din toată părțile.

”Am fost criticat pentru alegeri pe care le faceam atunci cand nu ma intreba nimeni daca am ce sa mananc a doua zi, am mai fost judecat pentru oameni cu care mi-am asociat imaginea, pentru foste.

Lumea si in special romanii te judecat pentru absolut orice, iti gasesc pretexte si scuze la orice. Nu trebuie sa asculti ce spune lumea.(...)

Citeste si: Cine este, Codrin de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite cu noul concurent

As vrea sa-mi multumesc mie, am tras tare, nu m-am lasat batut. Am plans in multe seri, nu m-am lasat calcat in picioare de cei care au spus ca nu pot. As vrea sa-i multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut puternic cu tot cu boala asta, parintilor si pe ultima suta de metri iubitei mele pentru ca m-a facut mai destept”, a mai declarat Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu în studiolul WOWbiz

Bogdan Mocanu a vorbit despre relațiile toxice

Deși are aproape 24 de ani, Bogdan Mocanu a fost implicat în mai multe relații, unele dintre ele care nu au dus nicăieri, iar altele toxice. Și-a găsit, însă, fericirea în cele din urmă în brațele unei brunete misterioase, căreia nu vrea să-i dezvăluie identitatea, iar acum știe exact care este diferența dintre o relație toxică și una care are potențial.

Astfel, acesta îi sfătuiește pe toți să lupte pentru ceea ce iubesc, însă să se asigure că au pentru ce.

Bogdan Mocanu: ”Femeia inseamna stres”

”Femeia inseamna stres, fericire, liniste si haos. Asta e rolul vostru, sa ne stresati, dar trebuie sa ne si linistiti.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

In primul rand, cel mai important este sa aveti capacitatea sa faceti diferenta dintre o relatie toxica si o relatie care poate fi productiva, dar trebuie sa treceti prin niste etape. Eu am mai avut discutia asta si cu sotia mea. Parintilor nostri daca li se strica un pix, il reparau si-l foloseau. Asa era si cu relatia, se certau, dar pana la urma ramaneau impreuna. De-asta, inainte sa spui ca o relatie este toxica, trebuie sa fii sigur ca e toxica ca sa nu ratezi ceva frumos. Fiecare relatie are potentialul ei, trebuie sa fii dispus sa sacrifici si sa fii sigur ca merita. Nu o sa primesti nimic bun care sa te tina toate viata daca nu tragi din greu”, a mai declarat Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si