Fostul concurent din casa Puterea Dragostei, a declarat în cadrul unui interviu că ar vrea să facă un copil cât mai repede pentru ca acesta să se bucure de un tată tânăr.

Mocanu a recunoscut în premieră că are o iubită

Bogdan Mocanu a recunoscut în exclusivitate că există o femeie în viața lui, însă nu știe dacă și ea este pregătită să devină mamă.

Astfel, din ce în ce mai discret cu viața sa personală după despărțire cu scandal de Andra, Bogdan s-a dat de gol în cadrul interviului din platoul Știrilor Kanal D.

”Poate am găsit deja fata potrivită”

”Poate am găsit deja fata potrivită. Nu e ok să grăbim lucrurile. Dumnezeu știe cel mai bine cum să le așeze pe toate”, a spus Bogdan despre dorința de a deveni tată.

Citeste si: Andra Voloș de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul care și-a lăsat mască toți admiratorii: "Sunt o mamă..."

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus că lucrările la apartamentul său merg foarte bine. „Mai merg pe șantier. Mă știu cu muncitorii deja. E frumos că vezi cum se concretizează ceva de pe urma muncii tale. Când am o zi proastă aș vrea să stau printre cărămizile alea”, a spus Bogdan.

Bogdan Mocanu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Va fi un apartament mai mare, cu 3 camere, cu o terasă. Oricum, o să fie original. Livingul o să fie tot din sticlă, cu tentă americană ca să se vadă toată terasa”, a detaliat Bogdan despre penthouse-ul pentru care muncește din greu.

S-a gândit deja la cum va arăta camera copilului

Mai hotărât ca niciodată, Mocanu s-a gândit deja și la cum ar putea arăta camera copilului său. Dacă ar afla că va deveni tată, s-ar apuca imediat de redecorat tot. Din încăperea celui mic nu ar lipsi nimic, iar jucăriile ar fi pe primul loc.

Treaba pare a fi destul de serioasă deoarece în urmă cu doar câteva săptămâni, Bogdan Mocanu a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care el ținea un bebeluș în brațe și în descrierea pozei acesta îi întreba pe fani dacă îi stă bine în postura de tătic.

Postarea făcută pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Volos, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, apariție răvășitoare la nunta prietenei sale

Totodată, Bogdan Mocanu a vorbit și despre surprizele pe care le pregătește pe plan profesional. Vrea să scoată cât mai multe melodii. Își dorește să transmită un mesaj mai concret, să își definească mai bine stilul muzical.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si