În cadrul unui vlog în care apare alături de Livian de la Puterea Dragostei, Mocanu a răspuns sincer la o serie de întrebări, printre care și: "Am/ N-am făcut sex în casa Puterea dragostei?"

Primul care a răspuns la întrebare a fost Livian.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, mesaj neașteptat pentru Simina

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Se întoarce Bia la Puterea Dragostei pentru Bogdan de la Ploiești?! Răspunsul ei i-a lăsat pe toți mască

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Cu toate că am dormit o săptămână în casa Puterea Dragostei, n-am avut relații intime acolo", a spus Livian.

Mocanu a ocolit puțin răspunsul, însă într-un final a recunoscut că a făcut sex cu o concurentă de la Puterea Dragostei, însă "iubirea" nu s-a consumat în casă, ci la hotel.

Citeste si: Poza cu Mary de la Puterea Dragostei care i-a uimit pe toți! "Ai slăbit rău"

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Bianca de la Puterea Dragostei, iubita lui Livian: "Părul lung și mintea scurtă"

Citeste si: Reacția cântăreței Carmen de la Sălciua după ce au apărut informații că s-a împăcat cu fostul soț, Culiță Sterp

"În casă? Nuuu. În casă nu, dar cu oameni din casa Puterea dragostei... Sau? În casă nu, am respectat casa", a răspuns Mocanu.

În urma răspunsului sincer, Mocanu a devenit clar că a întreținut relații intime cu cel puțin o fată din casa "Puterea dragostei".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si