Bogdan Mocanu a deschis cutia cu amintiri, și a postat pe contul său de instagram o fotografie din primul an de liceu. Se vede că fostul concurent „Puterea Dragostei” a muncit din greu pentru a ajunge la forma fizică de acum.

Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, amintiri din liceu

Că Bogdan este pasionat de sală, nu mai este un secret. Fostul concurent are mare grijă de corpul său, petrece mult timp în sala de forță și are un meniu atent ales.

Cu forma sa fizică a atras multe fete în „casa iubirii”, printre care Andra Volos, Roxana Buzoiu, Anamaria Lintaru, dar și Bianca Comănici.

Bogdan Mocanu are un stil de viață sănătos și are grijă de corpul său, și prin prisma faptului că suferă de diabet și asta îl obligă să fie echilibrat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei”, din nou îndrăgostit. Este vorba despre o fostă concurentă.

Bogdan Mocanu, fericit alături de iubita sa

După ce s-au despărțit și a urmat o dulce împăcare, lucrurile s-au liniștit între Bogdan și bruneta misterioasă.

Cei doi nu vor încă să se afișeze pe rețelele de socializare, iar susținătorii știu doar că este mai mare de ani, este brunetă și minionă.

Cert este că Bogdan a dat-o uitării pe Andra Volos, care este în continuare singură.

Citeste si: Cristi Jitaru, despre o posibilă împăcare cu Mona: „A spus că îi este dor de mine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si