Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei”- gest umanitar fără precedent. Cei doi au decis să ajute o familie săracă din județul Teleorman, după ce le-a ars casa. „În caz că vă întrebați unde mă îndrept așa de dimineață...am aflat că o familie din județul Teleorman nu mai are casă, le-a ars și trebuie să o reconstruiască de la zero.

Am pus niște bănuți cu Jador și mergem să-i ajutăm. Adică merg eu, că Jador nu poate. Nu e ok atunci când oamenii se laudă că fac un bine. Eu pur și simplu merg acolo și dacă situația e nasoală, o să am nevoie de ajutorul și de susținerea voastră să ajutăm familia asta. Stați aproape și faceți și voi un bine că niciodată nu știți când se întoarce situația, în favoarea sau defavoarea voastră.” a menționat Bogdan Mocanu.

bogdan mocanu jador gest umanitar

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Citeste si: El este fratele Andrei Volos de la „Puterea Dragostei”. Imagini fabuloase cu băiatul

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Citeste si: Mama Andrei Voloș de la Puterea dragostei arată trăsnet! Seamănă cele două?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, fotografie bombă din trecutul său

bogdan mocanu jador gest umanitar

Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei”- gest umanitar: „Le-a ars casa!”

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Bogdan Mocanu de la „Puterea Drgostei” a mers în Teleorman pentru a vedea cu ochii lui ce s-a întâmplat în curtea acelei familii încercată de soartă.

„Mă întorc spre București cu gust amar. Trebuie să vă băgați neapărat. Trebuie să ajutați pentru că nu aveți idee ce sentiment unic când vă mulțumește omul cu lacrimi în ochi. Am filmat un pic, o să vă arăt și vouă. O să ne mobilizăm cu toții că e groasă treaba. Cu ajutorul vostru o să facem să fie bine!” a adăugat tânărul.

bogdan mocanu jador gest umanitar

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie șocantă după ce a fost bătută de Daiana: „Caut...”

bogdan mocanu jador gest umanitar

Bogdan Mocanu și Jador- gest umanitar. Bogdan Mocanu și Jador de la „Puterea Dragostei” strâng fonduri pentru a ajuta familia din Teleorman să-și construiască o casă de la zero.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si