Bogdan Mocanu locuiește singur în București după separarea de fosta iubită, Andra Voloș, dar se pare că acest lucru nu este tocmai pe placul lui, motiv pentru care a decis să facă o schimbare importantă.

Bogdan Mocanu și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram atunci când a anunțat că nu mai este singur. Deși urmăritorii lui sperau să îl vadă în compania unei alte femei sau chiar să anunțe împăcarea cu Andra Voloș, ei bine, fostul concurent de la Puterea Dragostei a anunțat pe toată lumea că și-a cumpărat un animal de companie.

Este vorba despre o pisică Sphynx, rasă cunoscută în toată lumea pentru lipsa părului.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus că și-a cumpărat o pisică pentru că nu mai poate sta tot timpul singur, așadar, felina este acum noul membru al familiei dai și coleg de apartament. 

Citeste si: "Vrei să-ți scriu în frunte că ești fals?" Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", atacat după ce a jignit o concurentă din casă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, posibilă relație cu un fotbalist cunoscut: „Sper să fie un om bun și sper să ne înțelegem”

Bogdan Mocanu s-a săturat să stea singur 

"M-am săturat să stau singur așa că, ia uitați ce prieten mi-am făcut. Gucci e noul membu al familiei. Așa îl papă tata tot, tot, tot. Este copilul meu.", a spus Bogdan Mocanu pe pagina de Instagram.

bogdan mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu și Gucci, noul animal de companie[Sursa foto: Instagram]

Din imaginile postate pe pagina sa personală de Instagram se vede clar că Bogdan Mocanu este îndrăgostit de pisica căreia i-a pus numele după un brand celebru de haine.

Foarte grijuliu, fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a asigurat că noul membru al familiei are parte de tot confortul și chiar a fost surprins în timp ce ținea pisica în brațe, semn că deja este foarte atașat de aceasta.

Gucci este numele noului animal de companie al lui Bogdan Mocanu

bogdan mocanu puterea dragostei
Bogdan Mocanu alături de noul membru al familiei[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea Dragostei, însă, într-un final cei doi au decis să pună punct relației, asta după ce au apărut mai multe neînțelegeri. Într-un interviu acordat recent, fostul concurent de la Puterea Dragostei afirma că, de această dată, separarea este una definitivă și că nu își mai dorește o relație cu Andra Voloș, având în vedere că au mentalități diferite.

Sursa: Kanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si