Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

Acum câteva zile, Bogdan Mocanu făcea anunțul trist al despărțirii. Însă, separarea nu a durat mult, cei doi porumbei dându-și seama că nu pot sta prea mult unul fără celălalt.

Alexandra Costea,

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai apreciați artiști dee la noi din țară. Viața lui amoroasă a ajuns în atenția publicului după participarea la emisiunea fenomen de pe Kanal D „Puterea dragostei”, unde Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți. Acesta a ajuns rapid la inimile telespectatorilor. În cadrul emisiunii fenomen, el a format un cuplu cu Andra Volos, din păcate relația lor nu a fost una de lungă durată, cei doi alegând să continue pe drumuri separate.

La scurt timp după ce Mocanu și-a expus viața amoroasă în mediul online, acesta a luat o decizie radicală. Artistul a ales să-și țină ascunsă noua relație, departe de ochii publicului. Fostul concurent „Puterea dragostei” nu i-a dezvăluit identitatea femeii cu care se iubește în prezent și nu are de gând să o facă prea curând, căci nu vrea ca lumea să se mai bage între ei.

De-a lungul timpului, Bogdan Mocanu a făcut mai multe dezvăluiri referitoare la relația sa, iar totul părea că decurge numai lapte și miere, cel puțin până acum câteva zile, când acesta a declarat că el și iubita lui miserioasă s-au despărțit.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră.

Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a declarart Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună

Cei doi nu au putut să stea prea mult unul fără celălalt, Bogdan Mocanu dezvăluind în urmă cu puțin timp că el și cu iubita lui s-au împăcat. În plus, artistul a povestit că el și partenera lui de viață se ceartă extrem de des, dar de fiecare dată sunt tot împreună.

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Philip de la Puterea Dragostei neagă acuzațiile făcute de Berna la adresa lui: ”Nu e nimic adevărat”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

,,Sunt bine în relația mea, nu am fost nicio zi despărțiți cu inima.  Nu aș fi dat nicio șansă la cât de des ne certam la început, dar a rezistat un an. Ne certăm și ne împăcăm zilnic. Ultima împăcare a avut loc acum câteva zile. Când adormi noaptea cu ea în brațe și vezi cum se uita la tine și tu la ea, despre asta este împlinirea”,    a detaliat Bogdan Mocanu, la un post de televiziune. 

Citeste si: Imagini de senzație cu Paul de la „Puterea Dragostei” și fiul său. Ce nume are micuțul?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI