Roxana de la Puterea Dragostei a făcut, recent, o dezvăluire legată de Bogdan Mocanu, după ce, în casă, au avut loc mai multe discuții legate de sentimentele lui pentru ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bogdan s-a tot ținut după mine în ultima perioadă. Am fost la un picnic în pădure și, când n-am fost filmați, am vorbit. Mi-a spus că dacă ar știi că nu l-aș înșela, ar vrea să ne împăcăm. Eu nu mai îmi doresc însă să fiu cu el. Bogdan spune că este o joacă, dar de fapt el chiar se tot ține după mine. Mai ales în ultimul timp ”, a spus Roxana de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile.

Bogdan Mocanu o mai iubeşte pe Roxana? "Eu mă apropiam de ea mai mult la mişto, să-i răspund cu aceeaşi monedă după ce a făcut ea cu Ana"

Ei bine, după ce a citit declaraţia fostei lui iubite, câştigătorul primului sezon al emisiunii "Puterea Dragostei" a ţinut să precizeze că nu ar mai putea să aibă niciodată o relaţie cu frumoasa şatenă pentru că nu mai are încredere în ea.

" Eu am zis atunci, după ce am aflat ce s-a întâmplat, că daca aş fi fost sigur că nu m-ar mai înşela, poate aş fi continuat. Dar aş fi fost mereu urmărit de gândul că poate mă trădează. Eu m-am apropiat de ea şi am tachinat-o mai mult la mişto în ultimul timp, să-i răspund cu aceeaşi monedă după ce a făcut ea cu Ana când eu încercam să o cunosc mai bine.

Oricum ce a fost între mine şi Roxana a fost frumos şi o respect pentru ceea ce m-a făcut să simt când am  format un cuplu, dar din păcate m-a pierdut şi nu mă mai poate lua înapoi. Chiar dacă se va schimba vreodată, eu tot aş avea probleme cu încrederea în ceea ce o priveşte. În faţa mea nu mai are cuvânt", a spus Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si