Close sidebar
Close sidebar

Bolnavi ținuți în frig în spitalul din Craiova

Aproape jumatate dintre sectiile Spitalului Judetean din Craiova nu au caldura si apa calda din cauza unei sectii nou construite. Cele doua unitati impart o singura centrala termica si au caldura... pe rand. Intre timp, bolnavii sufera de frig si stau imbracati ca afara, infofoliti in paturi si cu aerotermele in priza.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Trei saptamani in care bolnavii internati la Neurochirurgie, Ortopedie, Chirurgie si alte cateva sectii se trezesc si adorm in frig. Aeroterma pe care o cumpara din banii proprii nu-i ajuta nici pe jumatate pe cat ar trebui.

In sectia de Neurochirurgie, de exemplu, azi-dimineata caloriferere erau gheata. O recunosc si medicii, satui sa tina bolnavii in astfel de conditii.

Citeste si: Moneda europeana a pus pe fuga leul romanesc

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cand se intuneca, este si mai rau. In saloane, caloriferele au devenit suporturi pentru haine.

Si apa calda a ajuns un mit in spital. In 40% dintre sectiile spitalului, la dusuri si robinete curge numai apa rece. Conducerea spitalului, in schimb, promite ca situatia va fi rezolvata pana in martie.

E greu de imaginat insa cum in nici doua luni Centrul de Cardiologie va functiona cu centrala proprie, daca in 8 luni de la inaugurare acest lucru nu a fost posibil.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI