Close sidebar
Close sidebar

Bomba in cazul crimei de la Botosani. Suspectul principal a anuntat cine este adevaratul criminal al Petronelei

Bomba in dosarul crimei din padurea Pacea de la Botosani. Bogdan Ionel, tanarul arestat pentru omor dupa ce ar fi injunghiat-o pe Petronela, o fata de 18 ani, a declarat ca adevaratul criminal este chiar iubita lui.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, suspectul principal al  crimei de la Botoasni, a fost scos din arestul IPJ Botosani si dus in fata instantei dupa ce procurorii au facut o propunere de prelungire a mandatului de arestare preventiva.

In fata judecatorilor, Bogdan Ionel a declarat ca adevaratul criminal al Petronelei este chiar iubita lui, Mimi.

"Vine cu tot felul de variante: audierea si varianta. A declarat ca era cu fata si ar fi injunghiat-o prietena lui", a declarat pentru botosaneanul.ro Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langaTribunalul Botoşani.

Initial, Bogdan Ionel a recunoscut ca el este criminalul, ulterior a declarat ca asasinul ar fi un barbat bine facut si cu multe tatuaje pe care l-ar fi vazut in padurea Pacea, iar apoi a declarat ca ar fi ucis-o pe fata de 18 ani la cererea unui grup de persoane.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In ultima sa declaratie, suspectul principal al crimei din padurea Pacea a acuzat-o chiar pe iubita lui, Mimi, ca ar fi injunghiat-o pe Petronela.

Internatala Psihiatrie imediat dupa teribila crima produsa pe 25 aprilie 2018, iubita suspectului principal a fost externata in urma cu cateva zile.

Mimi a fost audiata de anchetatori, iar acestia au ascultat varianta fetei despre ceea ce s-a petrecut in padurea Pacea, dar si despre motivul pe care Bogdan l-ar fi avut pentru a o ucide pe Petronela.

Imediat dupa crima, Bogdan Ionel a declarat ca a injunghiat-o pe Petronela Mihalachi pentru ca aceasta i-ar fi jignit iubita despre care a spus ca este" grasa si urata".

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI