In data de 13 martie, educatoarea si-a dus fetita in baie, dupa ce a pregatit in prealabil cada cu spuma si jucarii. In timp ce ii facea baie, "a tinut-o pe fetita fortat cu capul sub apa pana ce minora s-a inecat, aceasta decedand din cauza asfixiei mecanice prin submersie in apa, ca urmare a patrunderii apei in caile respiratorii", relateaza procurorii.

Sa se asigure ca a murit, mama

criminala si-a dus la capat planul diabolic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Ulterior uciderii fiicei sale inculpata, folosind doua cuttere pe care le-a luat din baie, a taiat cadavrul victimei la nivelul antebratelor, producandu-i in aceasta maniera doua leziuni superficiale, fara sa realizeze insa ca fiica sa era deja decedata in acele momente”, mai e notat in rechizitoriu.

In urma faptei sale oribile, educatoarea a fost supusa unei expertize psihiatrice, iar rezultatele au aratat ca ea a avut discernamant in momentul crimei.

Si-a ucis fiica pentru a se razbuna pe sotul ei, care voia sa se separe de ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si