Cel puțin nouă oameni au fost uciși și alți patru au fost răniți, în urma bombardamentelor dintr-o zonă cu mai multe locuinț e, școli și un spital. Nu există unități militare in apropiere.

Citeste si: A început vânătoarea averilor oligarhilor ruși. Cum încearcă să scape milionarii de sancțiuni

Tot joi a fost bombardat și un depozit de petroldin regiunea Cernihiv.

Exploziile au continuat, noaptea trecută, și în Kiev și Herson, iar sirenele anti-aeriene au răsunat în mai multe orașe.

Orașul Herson se află sub controlul armatei ruse

Autoritățile ucrainene au confirmat că Herson și zona din jur se află sub controlul armatei ruse. Șeful administrației regionale le-a cerut locuitorilor să rămână în casă, pentru că rușii sunt peste tot în oraș și sunt periculoși.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia ar fi planificat invazia asupra Ucrainei de mai bine de un an. Declarația unui parlamentar rus

Iar primarul spune că întâmpină dificultăți uriașe în a aduna morții și a-i înmormânta, precum și cu livrarea alimentelor și a medicamentelor. În aceste zile de bombardament, o maternitate a fost distrusă, iar bebelușii au fost evacuați și adăpostiți în buncăre antiatomice.

Un orfelinat, o maternitate, mai multe școli și un spital au fost bombardate

Un orfelinat și un spital au fost și acestea bombardate, zilele trecute.

În același timp, oficiali ucraineni au anunțat că mai mulți copii au fost răniți în urma bombardamentelor rusești asupra orașului Okhtyrka, în estul regiunii Sumy.

Citeste si: VIDEO| Cozi interminabile pe autostrada A1 și la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Zeci de mii de ucraineni pleacă spre Ungaria

Și un alt spital a fost distrus zilele trecute, în centrul orașului Donețk, bastion al separatiștilor proruși, în estul Ucrainei, provocând moartea unui civil.

Citeste si: Există o legătură între catastrofa aviatică din Constanţa şi conflictul din Ucraina? Răspunsul clar dat de Ministrul Apărării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si