Initial s-a vorbit despre faptul ca Liviu Dragnea ar fi fost cel care i-a transmis fostei sale sotii sa nu participe la eveniment, dar la cateva zile dupa, Valentin, fiul liderului PSD a dezmintit acest lucru. El a marturisit ca decizia de a nu mai veni la marele eveniment i-a apartinut chiar mamei sale.

Adevarul nu se stie inca de partea cui e, dar cei de la Libertatea scriu ca Bombonica Prodana si-a dorit enorm sa participe la nunta propriului fiu.

Mai mult de atat, ea si-ar fi comandat chiar o rochie speciala pentru marele eveniment, dar nu a mai apucat sa o ridice de la curier.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Marturie ca ea si-a dorit mult sa participe la nunta organizata la Palatul Snagov este si cartonasul cu numele ei, cartonas care a fost pus de catre organizatori la una dintre mesele la care au stat rudele ei.

Acest cartonas pe care multi invitati sustin ca l-au vazut nu putea fi facut si nici plasat daca Bombonica Prodana nu ar fi avut intentia, dorinta sau nu ar fi fost invitata la acest eveniment. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si