Close sidebar
Close sidebar

Bona copilei de sase ani, ucisa chiar de mama ei in Italia, a facut dezvaluiri cutremuratoare: "Si cu dintii musca din fetita”

Bona copilei de sase ani, ucisa chiar de mama ei in Italia, a facut dezvaluiri cutremuratoare. Femeia a povestit ca fetita era batuta crunt de mama ei si ca micuta traia un cosmar.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Eu mi-am dat seama ca ea nu e normala. Asa de tare batea fetita. Dupa ce a aruncat-o la gunoi, cineva de aici a trecut si a luat-o.(...) Eu am acceptat sa o ajut, insa ea nu prea mai venea sa o vada. A luat-o intr-o zi de la gradinita. Am sunat-o si mi-a spus: Asculta, doamna! Acum am luat eu copilul. Mi-a spus sa pregatesc bagajele. (...) Asa de tare a batut fetita ca doamna educatoare a chemat asistenta. Si cu dintii musca din fetita”, a spus femeia intr-un interviu televizat, potrivit evz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit posturilor de televiziune, femeia nu se afla la prima tentativa de acst gen. In 2011, ea si-a aruncat fetita la tomberon, pe cand avea doar trei luni de viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI