Ciobanul ar fi avut o altercație cu un bărbat care a devenit între timp principalul suspect. Acesta a fost reținut de Poliție la mai puțin de 24 de ore după ce a fost găsit cadavrul. Potrivit autorităților, trupul ciobanului ar fi fost lăsat într-o baltă de sânge. 

Citeste si: Bărbat de 53 de ani, ucis în fața unei școli din Bacău în urma unui conflict în trafic

„Întrucât bărbatul de 66 de ani prezenta leziuni la nivelul corpului, a fost dispusă efectuarea autopsiei pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzei decesului. Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani. 

Moarte cumplită pentru cioban

Potrivit autorităților, ciobanul ar fi avut parte de o moarte cumplită: după ce a fost lovit cu sălbăticie și și-a dat ultima suflare, a fost lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Trupul neînsuflețit a fost găsit de femeia care administra stâna de oi. Aceasta a fost și cea care a sunat la 112. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Moartea șocantă a unei femei. Tânăra ar fi plecat de acasă în toiul nopții: „Nu pot să cred că...”

„La acest apel a fost trimis echipajul cel mai apropiat și s-a constatat că persoana pentru care s-a solicitat era decedată de peste 12 ore”, a mai menționat și Dr. Nicușor Curteanu, purtător de cuvânt Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani. 

Potrivit anchetatorilor, agresorul și victima se cunoșteau. Ambii erau din aceeași comună, Deleni, județul Iași, iar agresiunea e foarte probabil să fi avut loc în urma unui consum excesiv de alcool.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si