Close sidebar
Close sidebar

Botosani: Un copil de 6 ani a ajuns la spital in coma alcoolica dupa ce a baut 200 de ml de vin

Un copil in varsta de 6 ani din comuna Cotusca, judetul Botosani a ajuns duminica noaptea la spital in coma alcoolica, dupa ce a baut aproximativ 200 de mililitri de vin.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii copilului spun ca acesta a gasit pe strada o stica cu vin pe care a baut-o.
"Mergand pe drum a gasit o jumate de vin si a baut. Noi nu eram acasa, ca am fost sa cumpar niste paine. Venind acasa am gasit copilul bolnav. Pe drum a gasit sticla si a baut din ea. Nu o sa se mai intample. Mirosea a vin, au venit cei de la Primarie si au chemat salvarea si l-au adus la spital", spun parintii copilului.
In cursul zilei de duminica s-a prezentat in Serviciul Urgenţe un copil de sase ani cu intoxicatie acuta de alcool. S-au prelevat probe biologice si a reiesit o alcoolemie de 1,15 g/l. Din discutia medicilor cu parintii, acestia au spus ca minorul a consumat aproximativ 200 de ml de vin.
In acest moment starea copilului este buna, urmand a fi externat", a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant al Spitalului Judetean, relateaza stiri.botosani.ro.

Parintii copilului spun ca acesta a gasit pe strada o stica cu vin pe care a baut-o. "Mergand pe drum a gasit o jumate de vin si a baut. Noi nu eram acasa, ca am fost sa cumpar niste paine. Venind acasa am gasit copilul bolnav.

Pe drum a gasit sticla si a baut din ea. Nu o sa se mai intample. Mirosea a vin, au venit cei de la Primarie si au chemat salvarea si l-au adus la spital", spun parintii copilului.

"In cursul zilei de duminica s-a prezentat in Serviciul Urgenţe un copil de sase ani cu intoxicatie acuta de alcool. S-au prelevat probe biologice si a reiesit o alcoolemie de 1,15 g/l.

Din discutia medicilor cu parintii, acestia au spus ca minorul a consumat aproximativ 200 de ml de vin. In acest moment starea copilului este buna, urmand a fi externat", a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant al Spitalului Judetean, relateaza stiri.botosani.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI