Casa, construită în stil californian, are o suprafață locuibilă de 146 de metri pătrați. Deși nu este atât de mare precum restul locuințelor cu care ne-au obișnuit starurile de la Hollywood, proprietatea are câteva avantaje uriașe: fiecare cameră are ieșire în exterior, iar grădina casei este absolut uluitoare.

Citește și: Un celebru actor de la Hollywood și-a asfaltat singur groapa din fața casei. Vedeta s-a săturat să aștepte să fie reparată de autorități

Întreaga terasă păstrează amprenta unui mic colț de pădure. Coloanele exterioare de susținere sunt îmbrăcate în plante iar pe jos, zonele de pavaj alternează cu porțiunile de gazon. Întregul aspect este completat de canapele exterioare accesorizate cu saltele confortabile.

Locuința dispune de 2 dormitoare și 2 băi

În interior, locuința dispune de 2 dormitoare și 2 băi, dar și de o zonă uriașă de tip living. Predomină lemnul, iar mobila și decorațiunile folosite, amintesc de aspectul unei cabane de munte. Toate încăperile au ieșire la grădină și beneficiază de lumină naturală din belșug, de-a lungul întregii zile. Bucătăria este amenajată și utilată modern, iar băile au atât cadă cât și încăpere separată pentru duș.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Rihanna și-a cumpărat un penthouse în valoare de 21 milioane de dolari

Locuința din Los Angeles a fost scoasă la vânzare cu 2,4 milioane de euro

Bradley Cooper a cumpărat această proprietate în urmă cu 20 de ani, iar acum a decis să o scoată la vânzare. Actorul a listat-o cu 2,4 milioane de euro și speră să o vândă cât mai repede.

Vedeta din producțiile ”Marea mahmureală” și ”S-a născut o stea” are o fetiță în vârstă de 6 ani cu modelul internațional Irina Shayk. Cei doi au avut o relație între anii 2015-2019, iar presa internațională susține că după o lungă pauză, cei doi s-ar fi împăcat recent, căci au fost din ce în ce mai des surprinși împreună.

Bradley Cooper, în vârstă de 48 de ani, are o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si