Bărbatul este şoferul unui camion care descărca cereale pe navă când a căzut în apă, fiind scos de poliţiştii de frontieră şi transportat apoi la spital.

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brăila care supravegheau, sâmbătă dimineaţă, o navă sub pavilion Honduras aflată în dana 46 din incinta Zonei Libere Brăila- Perimetru 1, au observat că şoferul unui autocamion care descărca cereale din autotren în navă s-a dezechilibrat şi a căzut în Dunăre, între cheu şi corpul navei.

Citeste si: Sibiu: un tânăr de 27 de ani a fost găsit mort în apartament

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru a-l scoate pe bărbat din apă şi a-l duce pe cheu. Totodată, au sunat la 112, astfel că acolo a ajuns în scurt timp un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila.

Citeste si: Raed Arafat: Creştere de număr de cazuri, fără discuţie va fi. Decese, din păcate, vor fi

Citeste si: Anunt de ultima ora! Masca devine OBLIGATORIE in acest judet, altul decat Suceava!

Potrivit Poliţiei de Frontieră, bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Brăila pentru îngrijiri medicale de specialitate, în momentul de faţă starea lui fiind stabilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si