Close sidebar
Close sidebar

Braila: Trafic oprit pe doua drumuri judetene, din cauza poleiului

Traficul a fost oprit, joi dimineata, pe drumurile judetene (DJ) 211A si 212, din judetul Braila, politistii anuntand ca pe aceste artere se semnaleaza polei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, joi dimineata, la ora transmiterii acestei stiri, traficul este întrerupt pe DJ211A si pe DJ212, în judetul Braila.

Al doilea drum este în continuarea primului, fiind vorba despre tronsonul Viziru- Mihai Bravu, pe care se semnaleaza polei, potrivit sursei citate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pana joi la ora 9.00 este în vigoare o atentionare cod galben de ninsori si viscol emisa de catre ANM pentru Bucuresti si noua judete. De asemenea, pana la ora 11.00 este valabila si o informare meteo.

Totodata, pana la ora 11.00 judetul Tulcea se afla sub cod galben de vant puternic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI