Incidentul s-a produs în locuinţa celor doi din cartierul Tractorul din Braşov.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a anunţat, joi, că un bărbat de 32 de ani a fost reţinut,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”omor calificat, săvârşit prin cruzimi, în forma violenţei în familie”.

Citeste si: Doliu în politica românească. Un lider PSD a murit la 36 de ani

”La data de 7 mai 2020, inculpatul, aflat în stare de reţinere, va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov. Din actele întocmite în cauză a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 06.05.2020, în domiciliul comun al inculpatului şi al mamei sale, din mun. Braşov, cartierul Tractorul, acesta a aplicat mamei sale multiple lovituri de cuţit în zona feţei, a toracelui şi a abdomenului, cauzându-i decesul”, au transmis procurorii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Arafat, despre amenzi: Lipsa unor unelte care să descurajeze pe cei care nu vor să respecte regulile devine o problemă majoră

Potrivit acestora, cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Citeste si: Fratele procurorului-sef din Bihor, inmormantare cu 40 de persoane in pandemie? "Politia a inchis ochii, cum sa il amendeze pe magistrat?"

IPJ Braşov a precizat că vecinii celor doi au sunat la 112 şi au anunţat scandalul, dar, până la ajungerea forţelor de ordine la faţa locului, femeia era decedată.

Fiul ei nu a părăsit domiciliul, fiind preluat de către poliţişti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si