Doi soți din Codlea, județul Brașov, au fost găsiți iconștienți în propria casă. Cei doi ar fi fost înjunghiaţi. Apelul la linia de urgență 112 a fost efectuat de către nora celor doi, deoarece nu reușea să îi contacteze.

Citeste si: Femeie spulberată pe trecerea de pietoni de un polițist de frontieră

Ce s-a întâmplat la fața locului

Femeia în vârstă de 65 de ani era fără suflare, iar soţul ei, în vârstă de 67 de ani era inconştient.

„În această dimineaţă, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 de către o femeie cu privire la faptul că nu îi poate contacta pe socrii săi, care locuiesc în municipiul Codlea, judeţul Braşov”, a transmis, luni, IPJ Braşov.  

„Întrucât uşa locuinţei era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuinţă de către pompierii aflaţi la faţa locului, în interiorul acesteia fiind depistate două persoane, în stare de inconştienţă, acestea fiind identificate ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani şi o femeie, în vârstă de 65 ani, soţ şi soţie, ambii din municipiul Codlea, judeţul Braşov”, a mai comunicat IPJ Brașov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Codlea şi Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov, precum şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. 

În acest sens, a fost demarată o anchetă.

Citeste si: O fetiță este în comă, iar trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier

Femeia nu a putut fi salvată 

La fața locului au sosit cadre medicale care au constatat decesul femeii. Bărbatul a fost preluat și ulterior transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare stării lui.

În prezent se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Un polițist a fost spulberat de o mașină în timp ce verifica actele altui autoturism

Un motociclist a fost găsit înghețat pe Transalpina

Incidentul a avut loc chiar la prima ninsoare din Munții Parâng.

„A înghețat în timp ce mergea cu motocicleta pe Transalpina. A intrat în hipotermie și a spus că nu se aștepta la așa ceva, pentru că am plecat de la o temperatură de 25 de grade Celsius. A încercat să treacă Transalpina cu haine de 25 de grade.  Au fost colegii mei și l-au recuperat, pentru că nu mai putea să continue", a

spus Sabin Cornoiu la o emisiune din cadrul Radio Târgu Jiu.

Citeste si: Declarațiile tatălui unei fetițe care a fost băgată într-o caserolă cu capac de către medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu. Acesta susține că medicul a mințit-o că bebelușul a murit: „Când a dat cu piciorul în sac, copilul a început să plângă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si