Potrivit politistilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la iesirea din Predeal, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a ajuns direct sub rotile unei autoutilitare.

Citeste si: Semnele zodiacale care recurg frecvent la manipulare pentru a obtine ce isi doresc

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov spun ca soferul autoutilitarei si cele doua persoane din autoturism au fost grav ranite.

Una dintre victime, o femeie insarcinata in sapte luni, a intrat in stop cardiorespirator, iar medicii sositi la locul accidentului au incercat sa o resusciteze, insa fara succes.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs din cauza oboselii.

"Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de catre soferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrand astfel in coliziune cu autoutilitara aflata in fata sa. in acest moment, se fac cercetari la fata locului, fiind prezente echipaje de Politie rutiera si ambulanta, rezultand in urma incidentului ranirea usoara a soferului autoturismului“, potrivit Infotrafic.

La ora transmiterii acestei stiri, un medic de la Maternitatea Brasov a mers la locul accidentului pentru a incerca sa resusciteze copilul, femeia decedata fiind supusa unei interventii de cezariana la fata locului.

Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si