Close sidebar
Close sidebar

Brasov: Femeie insarcinata in sapte luni, moarta in accident. Un medic incearca sa salveze copilul la fata locului

O femeie insarcinata in sapte luni a murit, iar alte doua persoane au fost ranite grav, dupa ce un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat sub o autoutilitara, pe DN1, la iesirea din Predeal, accidentul petrecandu-se din cauza oboselii la volan. La ora transmiterii acestei stiri, un medic de la Maternitatea Brasov a mers in zona unde a avut loc accidentul pentru a incerca sa resusciteze copilul, femeia decedata fiind supusa unei interventii de cezariana la fata locului. Circulatia in zona este blocata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor rutieri, accidentul produs pe fondul oboselii la volan s-a petrecut pe DN 1, la iesirea din Predeal, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a ajuns direct sub rotile unei autoutilitare.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov spun ca soferul autoutilitarei si cele doua persoane din autoturism au fost grav ranite.

Una dintre victime, o femeie insarcinata in sapte luni, a intrat in stop cardiorespirator, iar medicii sositi la locul accidentului au incercat sa o resusciteze, insa fara succes.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs din cauza oboselii.

"Cauza producerii accidentului este pierderea controlului volanului de catre soferul autoturismului, pe fondul oboselii, intrand astfel in coliziune cu autoutilitara aflata in fata sa. in acest moment, se fac cercetari la fata locului, fiind prezente echipaje de Politie rutiera si ambulanta, rezultand in urma incidentului ranirea usoara a soferului autoturismului“, potrivit Infotrafic.

La ora transmiterii acestei stiri, un medic de la Maternitatea Brasov a mers la locul accidentului pentru a incerca sa resusciteze copilul, femeia decedata fiind supusa unei interventii de cezariana la fata locului.

Circulatia rutiera este oprita pe ambele sensuri de mers.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI