Flacarile au cuprins fatada cladirii in care isi desfasoara activitatea o televiziune si o firma, iar din cauza vantului puternic focul s-a extins in scurt timp la acoperis.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apa si spuma, fiind nevoiti sa ajunga la acoperis prin interiorul cladirii, deoarece deocamdata nu sunt dotati cu o scara de interventie la mare inaltime, desi au solicitat-o inca de acum doi ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"S-a reusit localizarea incendiului si lichidarea lui inainte ca acesta sa se extinda si la alte cladiri. A ars fatada cladirii pe o suprafata de 250 de metri patrati si acoperisul pe o suprafata de 20 de metri patrati. Cauza incendiului este in curs de stabilire. Nu au fost victime", a declarat Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov.

Potrivit martorilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor gunoaie din apropierea cladirii care au fost incendiate, scrie news.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si