Tanarul in varsta de 29 de ani a fost retinut in noaptea de joi spre vineri si urmeaza sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

El este urmarit penal de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov pentru lipsire de libertate, dupa ce mama acesuia s-a aruncat de la etajul patru al blocului din municipiul Brasov in care cei doi locuiau, decedand. Anchetatorii sustin ca tanarul si-a inchis mama intr-o camera din apartament, blocand usa cu mobilier.

”Din referatul cu propunere de arestare preventiva a rezultat faptul ca, in dimineata zilei de 29.12.2016, in jurul orei 04.00, inculpatul Pavel Robert a lipsit-o de libertate pe mama sa P. I., inchizand-o intr-o camera a apartamentului unde cei doi locuiau, nepermitandu-i acesteia sa iasa din camera prin blocarea usii cu piese de mobilier. In jurul orei 10.00, victima s-a aruncat pe fereastra camerei si a decedat in urma cazaturii“, se arata intr-un comunicat al procurorilor publicat vineri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sursa: News.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si