De câteva săptămâni, Brașovul a îmbrăcat haine de toamnă, iar ținuta de sezon a devenit o atracție pentru brașovenii, dar și pentru turiști. Natura a colorat spectaculos muntele Tâmpa și celelalte păduri din apropierea orașului, iar oamenii admiră tabloul pictat de Mama Natură.

Citește și: VIDEO- Plăcinte delicioase de toamnă. Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Național să deguste cele mai bune preparate pe bază de dovleac

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Peste iarba care în unele locuri este încă verde s-a depus un strat de frunze aurii, portocalii sau ruginii, iar în curând toate pădurile din jurul Brașovului vor căpăta culorile toamnei. Inclusiv frunzele acestor copaci care acum sunt încă verzi se vor usca în curând și vor cădea la pământ, iar toată această poieniță va fi acoperită cu un covor stufos de frunze colorate.” , transmite  Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

O simplă plimbare prin natură se transformă într-o experiență inedită pentru pasionații de drumeții. La fiecare pas, copacii capătă noi culori care fascinează orice trecător. Inclusiv veverițele zburdă fericite printre crengile încărcate de frunze colorate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Mai facem și poze, avem. Dar aici ai ieșit din casă, te uiți și nu-ți mai trebuie poze.”

Peisajul spectaculos a atras zeci de turiști în Brașov

Mulți turiști care ajung la Brașov merg în zonele de belvedere de unde încearcă să facă poze perfecte cu priveliștea spectaculoasă. Nichita, un turist român care locuiește în Australia, a rămas încântat de peisajul de toamnă.

„Frumos, frumos, chiar îmi place. Culorile excepționale și ce să mai zic, vremea e foarte bună, foarte cald. Am făcut câteva poze ca amintire, să fie. Le postați pe rețelele de socializare? Unele da, unele nu.”

Și aceste doamne din Halați au vrut să admire orașul de la înălțime înainte să plece spre casă.

„E ca o binecuvântare de la Dumnezeu toate aceste culori care sunt de la galben, roșu, verde și toate nuanțele de verde, deci e o încântare.”

„E deosebit, e vorba de nuanțele de la galben, până la verde și înapoi, e ceva inedit pentru mine.”

Oamenii se vor mai bucura de atmosfera de toamnă vreme de câteva săptămâni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si