Orașul de la poalele Tâmpei a fost inclus în clasamentul făcut de un cunoscut site de rezervări alături de alte locații de poveste din toată lumea. Din elita destinațiilor recomandate se mai numără orașe din Brazilia, Malaezia sau Taiwan.

”Înecat într-o atmosferă medievală, orașul de secol al 13-lea, așezat în inima Transilvaniei te va duce într-o călătorie înapoi în timp ”- așa încep specialiștii site-ului de rezervări descrierea Brașovului.

Brașovul atrage turiști din toate colțurile lumii

Imaginile spectaculoase cu orașul de sub Tâmpa, dar și povestea locului atrag mii de turiști din toate colțurile lumii. Pablo, un tânăr spaniol, a venit în țara noastră cu iubita lui. Primul loc pe care l-au vizitat a fost chiar Brașovul:

”Cred că este un oraș frumos. Natura este superbă, muntele pe care îl au aici este foarte frumos. Sunt o mulțime de monumente și locuri de vizitat”.

Citeste si: VIDEO| Omicron le strică vacanțele românilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Și nu doar străinii sunt dornici să descopere orașul de poveste.

- E un oraș superb.

- Ce îți place la Brașov?

- Inclusiv centrul istoric, chiar dacă nu e foarte mare, vârful Tâmpa.

Citeste si: VIDEO- Bojdeuca lui Ion Creangă din Iași va fi reabilitată. Căsuța de poveste cu două încăperi a fost afectată de alunecările de teren

Preparate tradiționale în restaurante de top

Într-o astfel de destinație care a devenit cunoscută în toată lumea turiștii vor să savureze și bucatele delicioase ale zonei. Iar Brașovul nu duce lipsă de restaurante cu mâncare care îți lasă gura apă. La acest restaurant din Piața Sfatului, rețetele tradiționale sunt combinate cu cele moderne.

Brașov, destinație europeană de top. Turist străin: ”Este un oraș frumos. Natura este superbă”

Brașov, destinație europeană de top. Turist străin: ”Este un oraș frumos. Natura este superbă”

[Sursa foto: Primăria Brașov - Facebook]

Iar experiența nu este completă fără ca turiștii să se cazeze în oraș măcar o noapte. Acest hotel boutique luxos își așteaptă oaspeții într-o clădire istorică, veche de sute de ani, care a fost recondiționată complet.

Citeste si: VIDEO- Cabana lui Ceaușescu, decor de film. Frumusețea pitorească a Munților Făgăraș l-a impresionat pe un regizor american

Printre destinaţiile recomandate de site-ul de rezervări internațional se numără şi Gramado din Brazilia, orașul Taichung din Taiwan, Montpellier din Franța şi Melaka din Malaezia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si