Rămășițele unui tată argentinian care a dispărut la începutul acestei luni au fost găsite în interiorul unui rechin, potrivit membrilor familiei care i-au identificat tatuajul pe braț.

Citește și: Polițista căsătorită, implicată în acte amoroase cu 6 colegi din secție, rupe tăcerea. "Au fost animale prădătoare"

Diego Alejandro Barría, în vârstă de 32 de ani, ar fi fost văzut ultima dată în viață pe 18 februarie, conducând vehiculul său de teren de-a lungul coastei din sudul provinciei Chubut, potrivit Perfil.com.

Dispărut cu ATV-ul

[Sursa foto: Facebook ]

Dispariție fără urmă în timpul unei plimbări cu ATV-ul

Două zile mai târziu, ATV-ul și casca grav avariate ale pasionatului de sporturile off-road au fost descoperite pe o plajă din Rocas Coloradas.

Citește și: Ucigașul "canibal", arestat pe aeroport, avea un pachet suspect de carne în bagaj

A urmat o amplă operațiune de căutare, dat fiind că nimeni nu știa nimic de bărbatul dispărut, tată a trei copii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Mulțumesc tuturor celor care ne ajută în căutarea lui Diego și se roagă pentru el”, a scris soția lui Diego, Virginia Brugger, într-o postare sfâșietoare pe Facebook la momentul dispariției soțului ei.

Tatăl dispărut, identificat după tatuajul de pe antebraț

Abia după șase zile, autoritățile au descoperit o pistă îngrozitoare. Câțiva pescari care pescuiseră în apropierea locului unde a fost găsit ATV-ul lui Barría au alertat paza de coastă că au prins un pește-câine – o specie de rechin agresiv – cu „rămășițe umane” în interiorul acestuia, potrivit purtătoarei de cuvânt a poliției, Daniela Millatruz.

Citește și: FBI- pandemia a pornit din laborator

Cele mai mari temeri ale lor au fost aparent confirmate în urma unei examinări a rămășițelor la o morgă locală, în timpul căreia membrii familiei l-au identificat pe Barría dintr-un tatuaj care a apărut pe brațul lui dezmembrat.

Citește și: Ucigașul "canibal", arestat pe aeroport, avea un pachet suspect de carne în bagaj

Criminaliștii argentinieni vor efectua teste ADN asupra părților corpului pentru a confirma că acestea i-au aparținut într-adevăr bărbatului dispărut.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"Am deschis burta rechinului și am găsit un antebraț cu tatuaj"

Unul dintre pescarii care au găsit rămășițele lui Diego Alejandro Barría, bărbatul care dispăruse pe 18 februarie, a povestit momentul șocant în care a găsit cadavrul în interiorul rechinului.

"Am fost atât de ghinionist încât l-am găsit. Am mers la pescuit și am deschis burta rechinului și am găsit un antebraț cu tatuaj", a spus acesta în mesajele audio difuzate de postul de radio Diario Jornada.

Ce scria pe brațul tatuat

„Am prins rechinul la opt și jumătate, la nouă ne-am împachetat toate lucrurile și am plecat la Caleta. I-am povestit ce s-a întâmplat, i-am întins geanta cu rămășițele umane. Apoi mi-au dat o fotografie cu antebrațul cu un trandafir pe care scria „Josefina”, i-am arătat-o ​​Prefecturii și a spus că da, a fost el”, a povestit șocat pescarul.

Soția victimei, Virginia Brugger, și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare după ce a aflat de moartea lui Diego, care a avut trei copii: "Inima mea a plecat cu tine. Te iubesc pentru totdeauna", a scris soția sa pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si