Close sidebar
Close sidebar

”Bravo, ai stil!”, eliminare surprinzătoare pentru că a încălcat regulamentul!

Ilinca Vandici a anunțat descalificarea unei concurente după numai o săptămână! Cine este cea care a încălcat regulamentul?

Diana Bostan,

”Bravo, ai stil!”, eliminare surprinzătoare pentru că a încălcat regulamentul! [Sursa foto: catmusic.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ilinca Vandici a anunțat, încă de la începutul emisiunii, că ceea ce urmează să spună este o premieră în istoria „Bravo, ai stil! ”. A anunțat că în Gală sunt doar opt concurente și nu nouă, așa cum ar fi trebuit.

Olga Verbitchi este descalificată

„La nici o săptămână după startul competiției Bravo, ai stil!, fac un anunț: Din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbitchi este descalificată! ”, a spus Ilinca Vandici.

Toate concurentele rămase în competiție au fost șocate de decizie, însă se așteptau că despre Olga să fie anunțul pentru că știau de unele problemele pe care concurenta le are.

Citeste si: Bravo, ai stil! Celebrities!: Imagini în premieră cu ţinutele concurentelor

Anda Adam a cerut o a doua șansă pentru Olga

Anda Adam: "Nu putem să îi mai dăm o șansă. E mică, nu știe ce face. Nu face intenționat."

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 "Fetelor, nu depinde de voi. Ați semnat toate un contract care are reguli concrete. Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare.

Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc.", a fost răspunsul Ilincăi.

 Tânăra a  declarat că are emoții uriașe, însă speră că va impresiona toți jurații. A și recunoscut că are stilist care o ajută cu procurarea hainelor pentru că nu se pricepe, însă, iată că, prin atitudinea față de competiție, Olga a fost descalificată.

Citeste si: Se încing spiritele la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente: “Puiule, e nenorocire!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI