Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - „Bravo, ai stil!”, miercuri-vineri, 22:30, Kanal D

Începând de săptămâna aceasta, show-ul „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărit la Kanal D de miercuri până vineri, de la 22:30! Emisiunea aduce energie debordantă, evoluție vizibila a concurentelor și sfaturi stilistice unice, ingrediente care îl transformă într-un spectacol al stilului la cel mai înalt nivel.

Redactia Stirile Kanal D,

„Bravo, ai stil!”, miercuri-vineri, 22:30, Kanal D

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Începând de miercuri, „Bravo, ai stil!” va fi difuzat la Kanal D, de la ora 22:30, iar telespectatorii vor putea să urmărească în continuare evoluția concurentelor sub îndrumarea atentă a celor trei jurați. Am intrat în culisele „Bravo, ai stil!”, cel mai iubit reality show de stil și atitudine chiar în cabina juraților, pentru a afla care este atmosfera înainte de începerea filmărilor. I-am găsit pe cei trei îndrăgiți membri ai juriului pregătindu-se de zor.

Raluca Bădulescu, supranumită Regina Regească, are parte de momente în care este nehotărâtă în privința alegerilor vestimentare. Acestea sunt momente în care colegii și prietenii ei, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu, îi sar în ajutor.

„Ne organizăm, ne aranjăm pentru o nouă ediție de „Bravo, ai stil!”. Eu mai avem o singură întrebare, voiam să-i întreb pe pisică și pe Alex care din cizme merg mai bine? alege argintii...ce

ai în picioare e perfect.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei trei membri ai juriului sunt alături de concurente pe tot parcursul evoluției lor, fiindu-le acestora mentori și sfătuitori. Emisiunea „Bravo, ai stil!” este show-ul inspirațional care a creat generații de personalități în industria de entertainment din România, dar și comunități uriașe de fani. Odată intrate sub lumina reflectoarelor, pe podiumul de defilare „Bravo, ai stil!”, cocnurentele au șansa de a evolua și de a câștiga inima publicului.

Spectacolul total continuă de săptămâna aceasta la Kanal D, de miercuri până vineri, de la 22:30. Nu pierdeți unicul show de stil și atitudine, care inspiră milioane de oameni și creează zeci de personalități în industria de entertainment din România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI