Astfel, internaționalul brazilian va evolua în sezonul 2022-2023 pentru „diavolii roșii”. Este al doilea jucător care vine de la Ajax în această perioadă de mercato, după ce Manchester l-a adus pe fundașul argentinian Lisandro Martinez, pentru suma de 55 de milioane de euro.

Antony, cel mai scump transfer al verii

Brazilianul Antony Santos va ajunge pe Old Traffor în schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

În cele din urmă, oficialii lui United s-au lăsat convinși să plătească suma de transfer.

Antony urmează în scurt timp să efectueze vizita medicală. 

Internaționalul brazilian a marcat 24 de goluri și a oferit 22 de assist-uri în 82 de meciuri jucate pentru Ajax Amsterdam, echipă la care a ajuns în 2020, de la Sao Paulo, din Brazilia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cristiano Ronaldo speră din nou! Singurul club mare din Europa la care ar putea ajunge starul portughez

Antony căuta de multă vreme să plece din campionatul olandez

”În această perioadă, întâlnirile au continuat și am primit din partea lui Ajax o ofertă pentru prelungirea contractului. Am spus clar că vreau să plec. Astăzi, în cadrul unei ședințe, am spus din nou că vreau să plec, mai ales că este o ofertă considerabilă pe masă. Au venit deja alți jucători. Ajax m-a refuzat motivând că au doar cinci zile la dispoziție să mă înlocuiască.

Citeste si: Reacția Shakirei după ce a văzut pozele cu Pique și noua sa iubită

Nu îi cer lui Ajax să îmi rezilieze contractul, vreau să mă vândă cu cea mai mare sumă de transfer din istoria Eredivisie. Am tot insistat pe această temă încă din luna februarie, tocmai pentru a putea reconstrui echipa”, a declarat Antony în interviul acordat lui Fabrizio Romano, potrivit Prosport.

Citeste si: Nicolae Dobrin ar fi împlinit 75 de ani. De ce i se spunea „Prințul din Trivale”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si