Două surori din Tulcea au dispărut pe data de 21 iunie 2021 în apele Dunării. Una dintre fete a sărit pentru a o salva pe cealaltă, însă niciuna nu a mai ieșit. Forţele ISU Tulcea şi ISU Brăila au reluat căutările în această dimineață și se pare că au reușit, după mai bine de patru zile să le găsească pe bietele fetițe, fără suflare, în Dunăre.

Pe data de 21 iunie 2021, un apel la 112 de la ora 16:10 a anunțat dispariția celor două tinere. La scurt timp, ISU Tulcea a intervenit în zona portului

din oraşul Isaccea pentru căutarea celor două surori.

„Din primele verificări a reieşit că minora de 11 ani ar fi alunecat şi a căzut în apă, iar cea de-a doua ar fi intrat după ea pentru a o scoate la mal”, au informat poliţiştii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Accident devastator la Călugăreni. O persoană a murit pe loc

Incident șocant. Sorea cea mare a sărit în ajutor

Conform informațiilor oferite de către autoritățile din Tulcea, totul a început când sora cea mică a alunecat și a căzut în apă, iar cea mare i-a sărit în ajutor.

Cele două surori au murit înecate în apele Dunării

Cadavrul primei fete a fost găsit joi dimineața. Un apel la 112 a anunțat prezența unui corp pe Dunăre, la aproximativ 50 de metri de mal și aproximativ 400 de metri în aval de locul dispariției, au anunțat pompierii.

Cele două fete au murit[Sursa foto: ISU Tulcea]

Citeste si: O altă fată a dispărut în apele Dunării

„În jurul orei 13.00, a fost găsit trupul neînsuflețit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului Isaccea. Acesta a fost găsit în aceeași zonă ca al surorii ei, fiind recuperat și adus la mal”, a transmis ISU Tulcea.

La acțiunea de căutare au participat angajați ai ISU Tulcea și Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si