"De azi ne-așteaptă, Dincolo,
Cel Ce Ne-a Dat Nume.
Prin TOT ce ne-a lăsat Moștenire,
Nicu Covaci este, de azi,
Pururi,
NEMURITOR!", este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a lui Nicu Covaci, la câteva minute după ce s-a aflat de moartea sa.

Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, Nicu Covaci mărturisea că nu se teme de moarte.

Ba mai mult, se gândise deja ce voia să se întâmple după decesul său: își dorea să fie incinerat, nu înmormântat, iar cenușa să ajungă în mare." Nu mi-e teamă de moarte. La mine acolo (n.r. în Spania, unde locuia), e vârf de munte și jos e marea, așa că atunci când o să simt că nu mai pot, îmi iau zborul. Dacă o fi să pic, am spus că vreau ca cenușa mea să fie aruncată în mare ”, declara el, senin.

A murit Nicu Covaci! 

Nicu Covaci era internat în stare gravă la ATI, la spitalul din Timișoara, din cauza unor complicații suferite în urma operației pe creier suferite în urmă cu câteva luni.

"Salutare, oameni frumosi!
Spuneam, acum putinā vreme, cā vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu deîndatā ce vom avea vesti bune. Si am tot asteptat. Si asteptat...


Realitatea este cā lucrurile nu se îndreaptā deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicatiilor, iar asta ne tine conectati si cu emotii. Mari emotii!
Vom reveni, pe māsurā ce situatia va suferi modificāri.
Noi vā multumim pentru sutele de mesaje si pentru cā ne sunteti aproape în aceastā perioadā dificilā! Conform dorintei Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dati forta de-a rāmâne uniti si la rândul nostru foarte aproape de voi!
Ne revedem curând!
Fie sā renascā!", era mesajul pentru fani postat, în urmă cu două zile, pe
pagina sa oficială.

Într-un interviu acordat acum mai mulți ani, Nicu Covaci mărturisea că nu îi e teamă de moarte.

”Nu mi-e teamă de moarte. La mine acolo (n.r. în Spania), e vârf de munte și jos e marea, așa că atunci când o să simt că nu mai pot, îmi iau zborul. Dacă o fi să pic, am spus că vreau ca cenușa mea să fie aruncată în mare ”, declara el, senin.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

 

De ce boală suferea Nicu Covaci?

O bună perioadă de timp Nicu Covaci s-a plâns de stări de rău. Medicii de la mai multe spitale, atât din Spania, cât și din România, NU au reușit să îi pună un diagnostic.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul.

Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, se plângea liderul trupei Phoenix într-un interviu pentru Fanatik.

El povestea, la începutul acestui an, că a mers la două spitale în Spania, la două în Timișoara și la unul în București, însă nimeni nu știe ce are mai exact. Unii i-ar fi spus că are ceva la creier, însă artistul nu știe momentan ce să mai creadă. Tot el a spus că are de urmat un tratament foarte strict, care implică foarte multe pastile.

”Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic”, a declarat Nicu Covaci.

Apoi, la începutul lunii aprilie, apropiații au venit cu un update: "Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale si fārā echivoc ale analizei situatiei medicale a lui Nicu. Vom tine sub discretie Diagnosticul, însā vestile nu sunt bune. Starea lui Nicu este stabilā, urmeazā cursul tratamentului si este sub cea mai bunā îngrijire posibilā!"

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice- radioimpuls.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si