UPDATE- Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt al partidului Mircea Gheorgheosu a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis. El a precizat că acesta nu va fi cu siguranţă propunerea de premier a formaţiunii.

”În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.

Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT- Structura Centrală”, a transmis vineri Poliţia Capitalei.

Au fost găsite 0,5 grame de cannabis

Sursele politice citate au declarat că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

Mircea Gheorgheosu riscă de la 3 luni la 2 ani de închisoare

Conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, ”cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”

Mircea Gheorgheosu, care face parte din partidul AUR, a fost oprit la un filtru de rutină și asupra lui a fost găsit plicul suspect.

Agenții Serviciului de Protecție și Pază au solicitat intervenția Poliției.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Personalul Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) au chemat Poliția să-l percheziționeze după ce au observat, la controlul de securitate, un ”obiect dreptunghiular, suspect”.

Purtătorul de cuvânt AUR avea asupra sa un pliculeț suspect

La controlul corporal, s-a găsit un pliculeț ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis, în cantitate de aproximativ două grame.

Citeste si: Cultură de cannabis descoperită în Argeș

Polițiștii de la Secția 17 l-au condus la sediu pe Mircea Gheorghosu. Pliculețul a fost confiscat și trimis la laborator, iar dosarul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Deocamdată, persoana nu a fost pusă sub acuzare. Se așteaptă și rezultatele testelor de laborator.

Mircea Gheorgheosu[Sursa foto: Facebook]

Un alt membru AUR, suspectat că ar consuma droguri

În luna iulie a acestui an, a apărut informația că și senatorul moldovean Andrei Busuioc, membru AUR, este cercetat de autoritățile din Republica Moldova pentru consum de droguri.

Citeste si: Un clujean a fost prins cu 6 kilograme de droguri în mașină (VIDEO)

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În urmă cu șase ani, polițistii au descoperit aproape 400 de tufe de marijuana în grădina părinților săi. ”Plantele au crescut singure”, spunea Busuioc, susținând  că dosarul a fost fabricat de anchetatori. 

VIDEO- Urmărește declarațiile oferite de Sorin Lavric, senator AUR:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si