Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Ucraina, a fost descoperit împușcat în cap cu o armă de vânătoare, în comuna George Enescu din Botoșani.

Incidentul a fost anunțat de un localnic din comună. Bărbatul a sunat la 112 și a spus că în locuința lui este un ucrainean mort. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Citește și: Jandarmul care și-a luat viața cu pistolul din dotare fusese acuzat de viol! Ies la iveală detalii șocante despre motivul care l-ar fi împins pe tânăr la sinucidere

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Comunicatul poliției:

La data de 31 august 2024, in jurul orei ora 08.00 am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, din comuna George Enescu, privire la faptul că la locuința sa se află un cetățean ucrainean decedat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si