Elizabeth Earle este o pictoriță din Londra. Dar cum arta nu face casă bună cu prețul galopant al chiriilor, tânăra s-a mutat pe o barcă veche de 100 de ani. A restaurat în întregime barca, a vopsit tavanele, și-a amenajat singură baia și zona de luat masa și un spațiu generos de odihnă. O săptămână a durat amenajarea bărcii.

Citește și: Povestea unei românce din Birmingham sărbătorește Paștele cu familia într-o casă minusculă: „E un coșmar”

Cât a cheltuit un britanic pentru a locui pe o barcă

Nu este singura care a renunțat la o casă. Bones, un muzician, a decis să locuiască pe o barcă pe care a amenajat-o cu aproape 45.000 de lire.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bones: ”Mi-am construit o casă, nu am făcut o investiție. Mi-am propus să locuiesc aici pentru mult timp, așa că nu mă gândesc deja cui am să i-o vând.”

În ultimii zece ani, prețurile la chirii în Regatul Unit au crescut cu aproape 40%, fiind cea mai rapidă evoluție înregistrată în ultimii doi ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si