Britney Spears a luat o hotărâre finală! Vedeta divorțează de soțul ei, Sam Asghari, după doar 14 luni de căsnicie. Potrivit Variety, vedeta este reprezentată de o echipă de avocați de la Hollywood în procesul divorțului.

Artista lucrează cu cel mai mare avocat al vedetelor, Laura Wasser, dar și cu Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a scos-o, în trecut, din tutela tatălui său, relatează sursa menționată anterior.

Sam Asghari, viitorul fost soț al lui Britney Spears, este un antrenor, model, dar și actor care a avut apariții în emisiunile „Black Monday” și „Hacks”. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2022. Înainte de a face pasul cel mare, cei doi se întâlneau deja de mai bine de 5 ani. Britney și Sam s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului muzical al artistei din 2016, intitulat „Slumber Party”.

Citește și: Madonna, înapoi pe marile scene ale lumii! Artista se întoarce după o pauză din cauza problemelor de sănătate. Când va relua turneul european?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Britney Spears și Sam Asghari nu au dorit să comenteze deloc pe subiectul divorțului lor.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit când artista a ieșit de sub tutela tatălui său

Atunci când Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit, în anul 2021, artista era încă sub tutela tatălui său. Ea urma să fie eliberată curând de avocatul său, Mathew Rosengart.

Către finalul perioadei în care tatăl artistei încă deținea controlul asupra ei, Britney și-a împărtășit dorința de a se căsători cu Sam Asghari și de a avea mai mulți copii, deși în acea perioadă nu avea permisiunea să facă acest lucru, mai ales că banii săi erau la tatăl său.

Britney Spears divorțează de soțul său, Sam Asghari, după un an de căsnicie. Vedeta are în spate o echipă de avocați care să o reprezinte în proces

Britney Spears divorțează de Sam Asghari

[Sursa foto: Getty Images]

„Vreau să mă dezvolt, vreau să mă pot căsători și să am un copil. Mi s-a spus recent că eu nu am voie să mă căsătoresc sau să am un copil”, a menționat Britney Spears în fața instanței judecătorești în iunie 2021.

Atunci când cei doi s-au logodit, experții în domeniul juridic au confirmat pentru sursa menționată anterior că, în condiția în care o persoană se află sub tutela altcuiva, nu are dreptul să încheie niciun acord pe cont propriu. O eventuală căsătorie ar fi trebuit să fie aprobată de cei care „dețin puterea”.

În luna decembrie a anului 2021, după ce s-a încheiat perioada tutelei conservatoare, un judecător i-a acordat cântăreței puterea de a decide pentru propria persoană, inclusiv în termeni legali, pentru prima dată în 13 ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce s-a terminat perioada conservatoare pentru Britney, avocatul său, Rosengart, le-a spus reporterilor, după ce a ieșit din tribunal că „Are puterea de a face tot ceea ce vrea ea de acum”. Apoi, la 6 luni distanță de la „eliberarea” lui Britney Spears, ea și Sam Asghari s-au căsătorit.

Citește și: VIDEO. Scandal la concertul The Killers de la Marea Neagră. Un toboșar rus a fost invitat pe scenă, iar publicul a explodat. "Huo, jos Rusia!"

Britney Spears se află la a treia căsătorie

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în intimitatea casei artistei din Thousand Oaks, California, în fața celor aproximativ 60 de invitați. Printre ei se numără Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton. Tatăl și mama sa, dar și sora ei, nu au fost invitați la ceremonie.

Britney Spears se află la a treia căsătorie. Cei doi nu au copii împreună, însă cu două luni înainte de a se căsători, cei doi au anunțat că artista este însărcinată. Următoarea lună, Britney Spears a spus că a pierdut sarcina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si