La audierea de vineri, la care presa nu a avut acces, au participat Britney Spears şi ambii ei părinţi, care sunt separaţi. De obicei, cântăreaţa nu participă la audierile care au în vedere curatela sa, scrie Mediafax. 

Judecătorul Brenda Penny, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a cerut o evaluare psihiatrică care este folosită de obicei pentru părinţii care divorţează. Nu se ştie dacă această examinare psihiatrică are în vedere relaţia lui Britney cu cei doi fii ai ei sau pe cea a părinţilor ei în legătură cu ea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La aceeaşi audiere, lui Spears i s-a acordat un ordin de restricţie împotriva fostului ei manager, Sam Lutfi, după ce aceasta s-a plâns că o hărţuieşte pe ea şi face acelaşi lucru cu familia ei. Potrivit documentelor depuse în instanţă, Lutfi a trimis mesaje ameninţătoare mamei vedetei, Lynne Spears. Acesta a criticat-o pentru că nu se implică în viaţa artistei şi nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia.

Ulterior, fostul manager i-a oferit lui Lynne Spears 1.000 de dolari pentru a renunţa la controlul prin curatelă asupra cântăreţei. Femeia a refuzat banii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si