Close sidebar
Close sidebar

Britney Spears va fi supusă unei evaluări psihiatrice

Cântăreaţa Britney Spears a fost de acord să fie supusă unei noi evaluări psihiatrice, la cererea unui judecător, care urmează să stabilească dacă artista pop va rămâne sau nu sub curatela tatălui său, Jamie Spears, sub care se află de 11 ani, potrivit Associated Press.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

La audierea de vineri, la care presa nu a avut acces, au participat Britney Spears şi ambii ei părinţi, care sunt separaţi. De obicei, cântăreaţa nu participă la audierile care au în vedere curatela sa, scrie Mediafax. 

Judecătorul Brenda Penny, de la Curtea Superioară din Los Angeles, a cerut o evaluare psihiatrică care este folosită de obicei pentru părinţii care divorţează. Nu se ştie dacă această examinare psihiatrică are în vedere relaţia lui Britney cu cei doi fii ai ei sau pe cea a părinţilor ei în legătură cu ea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La aceeaşi audiere, lui Spears i s-a acordat un ordin de restricţie împotriva fostului ei manager, Sam Lutfi, după ce aceasta s-a plâns că o hărţuieşte pe ea şi face acelaşi lucru cu familia ei. Potrivit documentelor depuse în instanţă, Lutfi a trimis mesaje ameninţătoare mamei vedetei, Lynne Spears. Acesta a criticat-o pentru că nu se implică în viaţa artistei şi nu ia decizii cu privire la tratamentul psihiatric al acesteia.

Ulterior, fostul manager i-a oferit lui Lynne Spears 1.000 de dolari pentru a renunţa la controlul prin curatelă asupra cântăreţei. Femeia a refuzat banii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI