Bruce Springsteen, legendarul creator de hit-uri, i-a lăsat îngroziți pe fanii care asistau la unul dintre concertele sale la Amsterdam, după ce a ratat un pas pe scenă și a căzut pe spate.

Citește și: VIDEO: Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul: „Cred că a tras ceva țuicomicină”

În vârstă de 73 de ani, Bruce Springsteen cânta piesa "Ghosts" cu E Street Band în Amsterdam, săptămâna aceasta, când a ratat o treaptă și avut o căzătură înfricoșătoare pe scenă.

Cum s-a petrecut căderea lui Bruce Sprinsteen pe scena din Amsterdam

Bruce Springsteen a încercat să urce treptele spre scena stadionului Johan Cruyff Arena din Olanda, dar a ratat un pas și a aterizat stângaci pe spate.

În blugi negri strâmți și o cămașă cu nasturi, Bruce a căzut în față, înainte de a se prăbuși pe spate și apoi s-a chinuit să se ridice.

Nu a ajutat nici faptul că vedeta rock avea chitara în jurul gâtului și asta i-a îngreunat redresarea, potrivir Daily Star.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bruce Springsteen a stat întins pe spate pentru o scurtă perioadă de timp, în timp ce colegii săi de trupă s-au repezit să-i ajute.

Cu ajutorul lor și vizibil amuzat, el a reușit în sfârșit să se ridice în picioare, în aplauzele zgomotoase ale publicului – și se presupune că nu a fost rănit în urma căderii.

Glumind că spectacolul s-a terminat deja, el a strigat: „Noapte bună, tuturor!” dar, din fericire, cântărețul legendar a continuat concertul. 

Aflat la începutul turneului european, Bruce Springsteen mai are multe de făcut înainte de a se putea odihni- în iunie se va îndrepta către Marea Britanie, Belgia, Germania, Suedia, Norvegia și Elveția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si