Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici

Deși trece printr-o perioadă dificilă, Bruce Willis are parte și de bucurii. Fiica sa, Rummer Willis, a adus pe lume în urmă cu câteva zile o fetiță perfect sănătoasă.

Redactia Stirile Kanal D,

Bruce Willis și Demi Moore au devenit bunici

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fiica, Rumer, a născut o fetiță. Pe nume Louetta, are abia câteva zile și este primul nepot al fostului cuplu Willis-Moore. Micuța reprezintă o rază uriașă de bucurie în familia extinsă, mai ales după problemele de sănătate cu care a fost diagnosticat Bruce Willis.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis și-a aniversat ziua de naștere alături de toți apropiații

Actorul Bruce Willis a devenit bunic 

Micuța a venit pe lume acasă, pe 18 aprilie, iar fericiții părinți au împărtășit bucuria fanilor. Aceștia au postat o fotografie alături de un mesaj: ”Ești mai mult decât visam!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mesajele au curs imediat la postare. Prietena lui Rumer, Hilary Duff a scris: ”Da, mămico, este magică.” și Eiza Gonzalez a adăugat: ”Ce vis! Felicitări, fetelor! Vă iubesc așa de mult!”.

Copila va avea o mulțime de unchi și mătuși, pentru că familia mămicii sale este foarte mare: Rumer mai are 2 surori rezultate din căsnicia lui Bruce Willis cu Demie Moore și alte 2 din cea de-a doua căsnicie a actorului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI