"Brusc, viata mi s-a umplut de vina si indoiala". Marturiile cutremuratoare ale unei mamici care s-a trezit langa bebelusul mort
O mamica cu inima franta a vorbit despre durerea si sentimentele extrem de ciudate pe care le-a trait atunci cand s-a trezit langa bebelusul ei care nu mai respira.
Amanda Saucedo s-a trezit in toiul noptii si a vazut ca bebelusul ei era nelinistit, asa ca l-a luat cu ea in pat ca sa il hraneasca.
A adormit linistita, dar cand s-a trezit, in jurul orei 8 dimineata, si-a dat seama ca ceva nu e in regula.
Copilasul ei de numai o luna era langa ea, dar nu schita niciun gest.
"M-am uitat la el, tot ghemuit in mine, asa cum ii placea sa faca. Dar ceva nu era in regula. Fata ii era palida si avea narile infundate"
In acel moment, femeia si-a dat seama ca bebelusul era mort.
"Este ziua in care am vazut iadul. E foarte greu de povestit, si pare ca asa va fi mereu".
Femeia a vorbit despre drama ei pentru ca ceilalti parinti sa inteleaga pericolul prin care trec bebelusii atunci cand dorm in acelasi pat cu parintii.
Autopsia nu a revelat nicio dovada ca bebelusul a fost sufocat.

Amanda Saucedo s-a trezit in toiul noptii si a vazut ca bebelusul ei era nelinistit, asa ca l-a luat cu ea in pat ca sa il hraneasca. A

adormit linistita, dar cand s-a trezit, in jurul orei 8 dimineata, si-a dat seama ca ceva nu e in regula.

Copilasul ei de numai o luna era langa ea, dar nu schita niciun gest.

"M-am uitat la el, tot ghemuit in mine, asa cum ii placea sa faca. Dar ceva nu era in regula. Fata ii era palida si avea narile infundate"In acel moment, femeia si-a dat seama ca bebelusul era mort.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Este ziua in care am vazut iadul. E foarte greu de povestit, si pare ca asa va fi mereu".Femeia a vorbit despre drama ei pentru ca ceilalti parinti sa inteleaga pericolul prin care trec bebelusii atunci cand dorm in acelasi pat cu parintii.

Autopsia nu a revelat nicio dovada ca bebelusul a fost sufocat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si