Bryan Randall a murit la vârsta de 57 de ani. Iubitul Sandrei Bullock, de profesie fotograf, s-a stins după o luptă dusă în secret cu scleroza laterală amiotrofică, boală a neuronilor motori. 

Boala sa presupune degenerarea progresivă a celulelor nervoase din măduva spinării și creier.

Bryan Randall a murit

Familia fotografului a anunțat tragedia cumplită printr-un comunicat citat de  People.

„Cu mare tristețe, vă anunțăm că Bryan Randall a murit liniștit în 5 august, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales de la început să-și țină această bătălie privată și cei care l-am iubit i-am onorat dorința. 

Suntem extrem de recunoscători doctorilor care au muncit neobosit pentru a naviga printre ițele bolii sale cu noi și asistentelor care ne-au devenit colege de cameră, sacrificând de multe ori propriile lor familii pentru a fi cu noi. În aceste momente cerem intimitate pentru a ține doliu și a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan", semnat „familia lui iubitoare”.

Sandra Bullock: „Am găsit dragostea vieții mele”

Actrița Sandra Bullock l-a cunoscut pe Bryan Randall în anul 2015, după ce l-a angajat ca fotograf pentru petrecerea aniversară a copilului său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bryan Randall a murit. Iubitul actriței Sandra Bullock s-a stins la 57 de ani din cauza unei boli grave

Bryan Randall a murit. Iubitul actriței Sandra Bullock s-a stins la 57 de ani din cauza unei boli grave

[Sursa foto: Facebook]

De-a lungul anilor, cei doi au dezvoltat o conexiune puternică și au realizat o familie frumoasă. Atunci când cei doi s-au întâlnit, actrița îl avea pe Louis, copilul ei, dar și-a mai dorit să adopte o fetiță. Așa s-a și întâmplat! Astfel, Bryan și-a luat repede rolul de tată pentru copii.

„Este bărbatul care deschide mereu ușa sau cel care-i aduce o jachetă și o ajută să se îmbrace.

Bryan are grijă de ea în toate modurile. Se simte iubită și apreciată", a spus un prieten de-ai Sandrei, în 2017.

Actrița a avut întotdeauna numai cuvinte bune de spus la adresa soțului său.

„Am găsit dragostea vieții mele. Avem doi copii frumoși, trei, căci fiica lui este cea mai bună .Când i-am spus că voi mai adopta un copil a fost atât de fericit, dar era și speriat. Sunt un buldozer. Viața mea era deja o pistă și această ființă umană [iubitul ei] este potrivită să fie acolo”, a spus ea într-un interviu în 2021.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si