Close sidebar
Close sidebar

Bubuitură misterioasă în Iași! Care a fost explicația seismologilor

Marți în jurul orei 14:00, în Iași a avut loc o bubuitură puternică, asemănătoare unui cutremur. Conform informațiilor publicate de Institutul Național pentru Fizica Pămânului, varianta unui cutremur este exclusă.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Seismologii amatori susțin că ar fi vorba de desfășurarea unui exercițiu militar cu "echipament hipersonic".

" Seismic Center nu a înregistrat nici o activitate seismică subterană astăzi 09.07.2019 în jurul orei 14:05 în jud.Iași, nu s-a înregistrat nici o variație a ionosferei pe zona respectivă și nici o perturbare în câmpul geo-magnetic, exclus cutremur, exclus explozie meteorit în paturile superioare ale atmosferei, exclus tunete. Probabil a fost vorba de echipament militar hipersonic. Totuși astăzi un asteroid de mici dimensiuni a trecut la o distanță mică între Pământ și Luna iar mâine va fi urmat de alt corp ceresc tot la aceeași distanță", se arată pe pagina de Facebook Seismic Center.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Un nou cutremur în California, mai mare decât cel de joi! Seismul are magnitudinea de 7,1

Reprezentanții Centrului anti-grindină spun că nu au lansat nicio rachetă. Nici prefectul județului, Marian Șerbescu nu a aflat încă din ce cauză a avut loc bubuitura, deși a contactat instituțiile responsabile pentru aceste întâmplări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI