Doliu în lumea bucătarilor londonezi: Gurpareet Bains a murit la vârsta de 43 de ani, scrie Daily Star. Chef celebru, ale cărui cărți de bucate bazate pe folosirea puterii superalimentelor l-au făcut să aibă mulți discipoli printre vedetele din UK, a murit în urma unui atac de cord.

Citeste si: O tânără de 21 de ani a decedat în timpul operației de rinoplastie. Medicul care a anesteziat-o este judecat pentru omor

Gurpareet, originar din Enfield, a fost internat joia trecută în urma unui atac de cord. Potrivit sursei citate, rinichii lui Bains au cedat când și-a recăpătat conștiința, o zi mai târziu, și a murit la începutul acestei săptămâni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Agenția sa de impresariat, Palamedes PR, a anunțat vestea tristă pe Twitter. Relatarea scria: „Suntem absolut devastați de tragica trecere în viață a lui Gurpareet Bains. A fost un prieten apropiat și un client de lungă durată. Cele mai profunde gânduri ale noastre se adresează familiei și prietenilor săi.”

Gurpareet Bains, creatorul celei mai sănătoase mâncări din lume

Bucătarul Gurpareet Bains a ajuns pentru prima dată în centrul atenției internaționale în 2009, când a susținut că a creat cea mai sănătoasă masă din lume.

Felul de mâncare prezentat de el era un simplu curry de pui cu afine care conținea echivalentul antioxidant a 23 de ciorchini de struguri.

A continuat să aibă succes cu cărțile sale de rețete culinare, iar cartea sa de debut, Indian Superfood, publicată de Bloomsbury în iulie 2010, a devenit un bestseller.

În 2012, Bains a lansat a doua sa carte de rețete și un concept culinar, Indian Superspices, care a fost printre primele 50 de cărți de bucate ale anului în Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si